Thuis

Star United Industry Co.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Magneetco. van de ShenZhenster, Ltd is één van professionele high-tech fabrikant voor de magneet van hoge prestatiesndfeb, Ferrietmagneet en vele soorten magnetische productoplossing in China. Wij kunnen een grote verscheidenheid van OEM magneet en octrooimagneten evenals aangepaste magnetische projecten, zoals rubber met een laag bedekte magneet voor verlichting, waterdichte magneten, magnetische raad, magnetisch heftoestel, lineaire gidssystemen, enz. verstrekken. Geen kwestie grote of kleine magneet evenals speciale magnetische productassemblage, maken wij het gemakkelijk, maar ook maken het groot.

 

De grote kwaliteit, het Grote ontwerp, en de Grote dienst zijn wat wij constant, als onze merknaamster nastreven, eeuwig, krachtige middelen en onze klanten de Manier tonen.

 

In ShenZhen en Dongguan respectievelijk, met de basissen van een belangrijke positieproductie en de dienstondernemingen, zijn meer dan 100 personeelsleden momenteel en de jaarlijkse productiecapaciteit 6000 ton, worden onze magneten wijd gebruikt op gebieden zoals auto-industrie, mechanisch materiaal, hulpmiddelen, hardware, de elektronika en de elektro, luchtvaartindustrie, de militaire technologie, enz. elk hoekje en de hoek van ons leven.

 

Ons bedrijf ging ISO9001 over: 2000, ISO14001-beheersysteem, voldoet al magneet aan SGS en RoHS-vereiste. Onze producten hebben een nichemarkt in China, Amerika, Europa, Japan en Korea, Zuidoost-Azië en gunst diep door de binnenlandse en internationale klanten.

 

Onder de keten van de internationale, binnenlandse en automatiseringslevering milieu, op 8 Mei, verenigde 2018 samen met Ster de industrieco., Ltd en Dongguan-Samengesteld de Technologieco. van de Luchtbuskoolstof, bouwde Ltd een strategisch partnerschap en zal uitgebreidere samenwerking uitvoeren om klanten tevreden te stellen en gediversifieerde markten tot stand te brengen, verder onze magnetische de industrieclusters verbeteren, brengt een comfortabele en plezierige samenwerkingservaring aan elke klant.

 

Elk personeelslid ons werkt samen als groep om dit mogelijk te maken. Wij vergen trots in het ervoor zorgen dat ons personeel altijd vriendschappelijk en goed geïnformeerd op hun gebied van het werk, oprecht onthaal al binnenlandse en overzee klantenbespreking is wat u met ons nuttig personeel nodig hebt.

 

Wij zijn ook ervaren in sneller en veiligheidsverzending door Overzees, Internationale Uitdrukkelijk, Lucht en Vervoer over land aan elke geachte bedrijf en eerbiedklant, hopen wij u van onze producten zo veel geniet aangezien wij genieten van aanbiedend hen aan u, ontmoeten en bespreken hoe wij u in uw visie van de groei kunnen bijstaan! Dank u voor het overwegen van ons.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in 2008

Fabrieksontwikkeling: 2009-2020

China Star United Industry Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Star United Industry Co.,LTD Star United Industry Co.,LTD Star United Industry Co.,LTD Star United Industry Co.,LTD Star United Industry Co.,LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Merken : ster

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 5000000-50000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

R & D: technical assistance in magnet design

Engineering: CNC and magnetic assemblies

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Star United Industry Co.,LTD Certificaten China Star United Industry Co.,LTD Certificaten China Star United Industry Co.,LTD Certificaten China Star United Industry Co.,LTD Certificaten